Hike består av syv kommunikasjonsrådgivere med variert bakgrunn. Vi er en effektiv kombinasjon av journalister, kommunikasjonsrådgivere, fotografer, markedsførere, og tekstforfattere.

Sammen utgjør vi et team med lang erfaring fra en rekke bransjer og kjenner Stavanger-regionen godt. Vi har erfaring fra bank/finans, energi, teknologi, næringsliv, offentlig sektor, bolig, helse, innovasjon, kultur, mat og opplevelser.

Mye av tiden jobber vi ute hos kundene, og sammen med deg. Ellers finner du oss på Forus i Vestre Svanholmen 4.

Intern og ekstern kommunikasjon

Hike tilbyr kommunikasjonsrådgivning internt og eksternt, og jobber både strategisk og operativt. Vi lager og leverer innhold til alle dine kanaler – som sosiale medier, nettsider, nyhetsbrev og interne kanaler. Vår arbeidsmetode er historiefortelling, og vi jakter alltid på ekte historier om ekte folk.

Les mer om hvordan vi jobber med historiefortelling her

Her ble Hike født!

Vel, det er muligens å overdrive å si at Hike ble født her, men det var i alle fall i denne vakre fjellsiden, i majestetiske Olden, at Hike fikk navnet sitt. Jeg hadde tenkt på det i lang tid. Navnet. For hva skulle «barnet» hete? Det er jammen ikke enkelt med navn. Verken på levende eller noe mindre levende ting.

– Det må bli Hike, sa jeg til kona, mens svetten silte fra pannen langt oppe i fjellsiden - med det knallblågrønne vannet bak oss, en bratt høyde foran - og den majestetiske Briksdalsbreen inn til venstre.

Frode hadde allerede jobbet noen år som selvstendig kommunikasjonsrådgiver. Han hadde mye kjekt å gjøre. Såpass mye at han tenkte at det måtte være mulig å ta steget fra enkeltpersonforetak til et ekte AS med kollegaer.

Han hadde lyst til å jobbe sammen med snille, dyktige folk. Folk som er i bevegelse. Både i bokstavelig og i overført betydning.

– Jeg tror sterkt på sammen. Derfor var det utrolig kjekt og helt avgjørende for meg i oppstarten at Solv og Kulturkompaniet ønsket å være med som eiere i Hike.

Han kjente begge selskapene godt fra før. Var glad i folkene, kjente seg godt igjen i selskapenes verdier, i deres vilje og mot - og var overbevist om at kombinasjonen IT + organisasjon/kultur + kommunikasjon var og er uslåelig.

– Sammen. I bevegelse. Framover. I vakker natur så fort sjansen byr seg. Som der oppe i fjellsiden i Olden en varm julidag i 2021.

Det er Hike, det.

Frode Sandal

Skal vi hjelpe deg?

Si hei til Frode

Våre kundehistorier